Η αφίσα της ταινίας Αόρατος Επισκέπτης

Σκηνοθεσία: Paulo Oriol
Crime, Mystery, Thriller| K-15 | ES
Παίζουν: Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado
Διάρκεια: 106 λεπτά
Χώρος Προβολής: Αμφιθέατρο Θ. Αγγελόπουλος – Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας — 16/01/2020, 21:30
Είσοδος: 4 ευρώ, ελεύθερη κάτω των 18

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει και να αποδείξει την αθωότητά του.

Μετά το «Σώμα», ο Οριόλ Πάουλο επιστρέφει με μια εξίσου εξωφρενική, μα ακόμη πιο απολαυστική ιστορία μυστηρίου πιστή στους κανόνες μιας σειράς ισπανικών θρίλερ που βασίζονται σε συνεχείς ανατροπές, στην στυλιζαρισμένη σκηνοθεσία, σε ένα συνεχώς κλιμακούμενο σασπένς που σε κρατά μονίμως στην άκρη της καρέκλας σου. Το CONTRATIEMPO είναι μια ταινία διασκέδασης, ένα καλοφτιαγμένο θρίλερ που γνωρίζει καλά τους υποψήφιους θεατές του και τον τρόπο που θα τους ικανοποιήσει.

Ο Πάουλο Οριόλ, με τις σαγηνευτικές εικόνες του, τη βιρτουόζικη σκηνοθεσία του αλλά και τις δυνατές ερμηνείες του καστ, στήνει με δεξιοτεχνία τις διαφορετικές οπτικές πάνω στην ιστορία του και παρουσιάζει στοιχεία που ανατρέπουν τις όποιες βεβαιότητές σου ως θεατή σε μια πολυβραβευμένη ταινία που χαρακτηρίστηκε το «θρίλερ της χρονιάς»