γραφικό φεστιβάλ

Σχετικά

Ταινίες πρώτης πανελλήνιας προβολής, μικρού και μεγάλου μήκους, κινουμένων σχεδίων και live action από όλο τον κόσμο προκαλούν παιδιά και εφήβους από 3 έως 18 χρονών να τις ανακαλύψουν με ελεύθερη είσοδο.  Ήρθε η ώρα ο παγκόσμιος παιδικός και εφηβικός κινηματογράφος να αποκτήσει τη δική του γιορτή στην Καλαμάτα.

Το Πρώτο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας (#kalyff) αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας Ενωση Συλλογων Γονεων Δημου Καλαματας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμος Καλαμάτας – Municipality of Kalamata και της ΦΑΡΙΣ – Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας και έρχεται σε ετήσια βάση για να υποστηρίξει και να προωθήσει την παγκόσμια δημιουργική κινηματογραφική παραγωγή για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.

Περισσότερα…

Προβολές

Αναλυτικά οι προβολές…

Διαγωνισμός Κάνε το Καλό

Το Πρώτο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας (#kalyff) προσκαλεί παιδιά και εφήβους να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να συμμετάσχουν σε μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση.

Νέοι άνω των 10 ετών μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό «Κάνε το Καλό!», να δημιουργήσουν τη δική τους κινηματογραφική αφήγηση και να κερδίσουν κινηματογραφικά δώρα. Όλες οι ταινίες θα προβληθούν στο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου σε μια δημόσια προβολή, όπου το κοινό θα βραβεύσει την καλύτερη!

Όροι διαγωνισμού…

Κινηματογραφικό Εργαστήρι

Στα πλαίσια του πρώτου παιδικού και εφηβικού κινηματογραφικού φεστιβάλ το Σάββατο 12/2/2023 ώρα 17.00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί κινηματογραφικό εργαστήρι στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, Αριστομένους 95, με τίτλο: “Γυρίζοντας μια ταινία” με τον Γιώργο Λουριδά. Ο Καλαματιανός σκηνοθέτης και δημιουργός του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου: Οι Μονόλογοι της Λήδας, θα μας μυήσει, με την αφηγηματική βοήθεια του συγγραφέα Παντελή Φλωρόπουλου στην κινηματογραφική αφήγηση.

Περισσότερα…

Χορηγοί / Υποστηρικτές

Υπό την Αιγίδα:

λογότυπο Δήμου Καλαμάτας
λογότυπο Φάρις

Διοργάνωση:

λογότυπο Filmhouse
λογότυπο ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με τη συνεργασία:

λογότυπο Norwegian Embassy
λογότυπο Norwegian Film Institute
λογότυπο AICFF
λογότυπο Psaroloco
λογότυπο Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ
λογότυπο Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Χορηγοί:

λογότυπο BrainoΒrain
λογότυπο Bodega

Με την υποστήριξη:

λογότυπο ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η οικονομική υποστήριξή σας στο Πρώτο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα. Οι διοργανωτές προσφέρουν ένα χορηγικό πρόγραμμα που καλύπτει μέρος των παγίων και εκτάκτων εξόδων του Φεστιβάλ.

Περισσότερα…