Η αφίσα της ταινίας Ας περιμένουν οι Γυναίκες

Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσιώλης
Comedy | EL
Παίζουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Αργύρης Μπακιρτζής
Διάρκεια: 120 λεπτά
Χώρος Προβολής: Elite Hotel City Resort (Ανατολική Παραλία Καλαμάτας) — 20/07/2018, 21:30
Είσοδος ελεύθερη

Ήρθε η στιγμή να έρθει στην Καλαμάτα, η προβολή και ταυτόχρονη συναυλία-αφιέρωμα στην ταινία του Σταύρου Τσιώλη ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Πρόκειται για μία μοναδική μουσικοκινηματογραφική εμπειρία με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Babis Batmanidis Co(m)pany (αλλιώς BBC).

Η ταινία είναι μια κωμωδία δρόμου του 1998 σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσιώλη, διάρκειας 87 λεπτών με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη, Αργύρη Μπακιρτζή, Σάκης Μπουλά, Έμιλυ Παπαχρήστου, Αγγελική Ηλιάδη. Είναι η ιστορία τριών μπατζανάκηδων που πηγαίνουν προς τη Θάσο για να συναντήσουν τις γυναίκες τους που παραθερίζουν εκεί, αλλά με πρόσχημα αληθινά και φανταστικά ερωτικά ειδύλλια, καθυστερούν το ταξίδι τους και “κολλάνε” στη Βόλβη. Ένα πολυτελές θέρετρο σε κατάσταση υπολειτουργίας, γίνεται το ιδανικό σκηνικό παρηκμασμένης Ελλάδας, μπροστά στο οποίο αναμετριόνται με ξεκαρδιστικά γλαφυρό, αλλά και σκωπτικό τρόπο.

Το συγκρότημα Babis Batmanidis Co(m)pany θα παίξουν ζωντανά και ταυτόχρονα με την ταινία, όλα τα τραγούδια του soundtrack από τον Βασίλη Καρρά μέχρι την Αγγελική Ηλιάδη.