Η αφίσα της ταινίας Αυτά Που Δεν Λέγονται

Σκηνοθεσία: Cesc Gay
Comedy, Adventure | K-12 | ESP
Παίζουν: Anna Castillo, Chino Darín, Javier Rey
Διάρκεια: 100 λεπτά
Χώρος Προβολής: Vista Marina, Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας — 13/07/2022, 21:30
Είσοδος γενική 5 ευρώ, είσοδος 3 ευρώ για ανέργους και φοιτητές, ελεύθερη κάτω των 18

Μία ξεκαρδιστική σπονδυλωτή ιστορία πέντε κεφαλαίων γύρω από τις περίπλοκες σχέσεις των ανθρώπων. Με ένα καστ που αποτελείται από την αφρόκρεμα του ισπανικού κινηματογράφου των τελευταίων 20 ετών, οι πέντε ιστορίες ξεδιπλώνονται στην καρδιά της Βαρκελώνης με φόντο μικροαστικά σκηνικά αγγίζοντας θέματα όπως οι ανασφάλειες της μέσης ηλικίας, διαφυλικά ζητήματα, και διλήμματα τεκνοποίησης.

 Ξεχωριστοί χαρακτήρες διαφορετικών ηλικιών έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις των ανθρώπινων σχέσεων. Πρόκειται για μια νέα, διασκεδαστική και πρωτότυπη ματιά στην ανθρώπινη ματαιότητα, για την οποία μας μιλά ακόμα μια φορά ο γνωστός Ισπανός σκηνοθέτης Σεσκ Γκέι.

Με πανέξυπνους και σαρκαστικούς διαλόγους, σκαλίζει τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης, ειδικά σε ό,τι αφορά τις ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ζήλεια, ψέματα, εκμετάλλευση, έλλειψη εμπιστοσύνης, προκαταλήψεις, δειλία, κουτσομπολιά είναι κάποια από τα κοσμήματα αυτής της εξιστόρησης μικρών αμαρτιών που έχει σχεδιαστεί για να μας κάνει να γελάσουμε με τον εαυτό μας. Η ταινία προβάλλεται σε πρώτη προβολή, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της στο φετινό Fecha, το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας.