Σκηνοθεσία: Juan José Campanella
Comedy, Drama | 14+ | ARG
Παίζουν: Ricardo Darín, Héctor Alterio, Norma Aleandro
Διάρκεια: 123 λεπτά
Χώρος Προβολής: Vista Marina, Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας — 29/08/2024, 21:30
Είσοδος γενική 5 ευρώ, είσοδος 3 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους, ελεύθερη κάτω των 18

Ο 42χρονος Rafael Belvedere βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Στην κρίσιμη αυτή ηλικία της ζωής του συνειδητοποιεί ότι τίποτα δε μοιάζει να πηγαίνει καλά. Οι υποχρεώσεις τον κατακλύζουν και εκείνος δεν έχει ποτέ τη δυνατότητα να διασκεδάσει και να ζήσει τις επιλογές του. Επί πολλά χρόνια προσπαθεί να διευθύνει το εστιατόριο που ξεκίνησε ο πατέρας του Nino. Μπορεί να έχει πετύχει αλλά ζει πάντα στη σκιά του πατέρα του. Νοιώθει αδύναμος να εκπληρώσει τις προσδοκίες των γύρω του που τον πιέζουν διαρκώς.

Σαν να μην έφτανε αυτό η πρώην γυναίκα του παραπονιέται ότι δεν περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη τους ενώ η ερωτική του σύντροφος τον πιέζει για να δεσμευτούν. Ο πατέρας του ήδη σχεδιάζει να ξαναπαντρευτεί τη γυναίκα του που πάσχει από Αλτζχάιμερ μετά από 44 χρόνια γάμου, με θρησκευτικό γάμο. Την αγχωτική αυτή κατάσταση για τον Rafael θα ανατρέψει μια ελαφριά καρδιακή προβολή.

Ο γιος της νύφης κέρδισε υποψηφιότητα για Οσκαρ Καλύτερης Ξενογλωσσης Ταινίας και σημείωσε εισπρακτική επιτυχία στην Αργεντινή