Η αφίσα των προβολών Καμία Γυναίκα Μόνη

Ταινίες μικρού μήκους
Διάρκεια: 76 λεπτά
Χώρος Προβολής: Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας — 25/11/2021, 21:30
Είσοδος ελεύθερη

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτα,ς ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Δράμας, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του για την προβολή επιλεγμένων ταινιών.

Μέσα στο ζοφερό κοινωνικό τοπίο για τις γυναίκες τη σημερινή μέρα, η καθημερινή βία εντάθηκε τον καιρό της πανδημίας και του εγκλεισμού, όπως έχουν καταγράψει όλες οι έρευνες, στο πλαίσιο της οικογένειας και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Η πραγματικότητα που ζούμε το τελευταίο διάστημα καθιστά όλο και πιο επιτακτική την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου στα θέματα κακοποίησης και βίας κατά των γυναικών.

Από την Λένα Κιτσοπούλου μέχρι μια ομάδα Φιλιππινέζων οικιακών εργατριών στην Κύπρο προετοιμάζει έναν διαγωνισμό ομορφιάς και από τον μικρόκοσμο των κοινωνικών δικτύων σε μια ασυνήθιστη, γεμάτη ανατροπές ιστορία ενδοοικογενειακής βὶας, έρχονται στην επιφάνεια 4 βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του Φεστιβάλ Δράμας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή(εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Επίσης, για την είσοδο απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Η πληρότητα αίθουσας θα είναι έως 50% και η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.