η αφίσα της εκδήλωσης Όλο Γελούσε

Σκηνοθεσία: Θόδωρος Μαραγκός
Διάρκεια: 78 λεπτά
Χώρος Προβολής: Αμφιθέατρο Θ. Αγγελόπουλος, Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας — 20/11/2019

Προβολή αφιερωμένη στον Κώστα Τσάκωνα και τον Θόδωρο Μαραγκό με την παρουσία του σκηνοθέτη με την συνεργασία της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας και του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας

Μια ταινία-ντοκιμαντέρ, πάνω στην ζωή και στο έργο του αγαπημένου μας ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα. Το ‘’ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ’’, καταγράφει το πέρασμα ενός καλλιτέχνη μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες της ζωή του κι από όλες τις κωμικοτραγικές καταστάσεις της εποχής του. 

(6 χρόνια στα συσσίτια, 6 χρόνια στη βιοπάλη, 6 χρόνια στις βαριές δουλειές, 6 χρόνια στις πιο βαριές δουλειές και τα υπόλοιπα 50 χρόνια έκανε τον κόσμο και να γελάει, αλλά και να αισθάνεται περήφανος γι’ αυτόν, γιατί ποτε δεν μάσησε τα λόγια του!!!)

Τον Νοέμβριο του 2018 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο γέλιου, του κοινού και το δεύτερο βραβείο της κριτικής επιτροπής.

Σενάριο σκηνοθεσία: Θόδωρος Μαραγκός
Μοντάζ: Τζανέτος Κομηνέας 
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αγγελική Μαραγκού
Διαρκεια : 60’

Το ‘’ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ’’ είναι συνδεδεμένο μαζί με την μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο:

‘’ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ’’.

 Η πορεία του Θοδωράκη ξεκκινάει απο το 1969 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας. Σε όλη του τη διαδρομή σατιρίζει ζωγραφίζοντας την τραγελαφική πραγματικότητα των εποχών που μας διαπερνούσαν και ανακαλύπτει την βαθύτερή του ανάγκη να καταφέρει να ζωγραφίσει και το οραμά του.

Κινούμενο σχέδιο : Θόδωρος Μαραγκός
Μοντάζ  : Τζανέτος Κομηνέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Αγγελική Μαραγκού
Διαρκεια : 18’