η αφίσα της ταινίας The Muppet Christmas Carol

Σκηνοθεσία: Brian Henson
Παίζουν: Michael Caine, Muppets
Διάρκεια: 85 λεπτά
Χώρος Προβολής: Ορεινά χωριά της Δυτ. Μάνης
Είσοδος ελεύθερη

Το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» διοργανώνει μια σειρά κινηματογραφικών προβολών της κλασικής, χριστουγεννιάτικης ταινίας για μικρούς και μεγάλους “A Christmas Carol” (“Χριστουγεννιάτικη ιστορία”), βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Κάρολου Ντίκενς, όπως την εμπνεύστηκε ο δημιουργός του Μάπετ Σόου. Η ταινία θα προβληθεί σε χωριά της ορεινής Δυτικής Μάνης, τα 3 πρώτα Παρασκευοσαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, ξεκινώντας δηλαδή από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και κλείνοντας την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας συνεργασίας που ξεκίνησε το Σωματείο ΝΑΡΤΟΥΡΑ με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, καθώς και με 10 τοπικούς Φορείς και Συλλόγους των χωριών που θα τη φιλοξενήσουν και που είναι οι εξής (σύμφωνα με τη σειρά των προβολών):

Σύλλογος «Μαχάων» Κάμπου, Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυροπηγίου «Ζαρνάτα», Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Προσηλίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Τσεριωτών «Ο ΤΑŸΓΕΤΟΣ», Προοδευτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου, Σύλλογος Γυναικών «Οι Πραστιώτισσες», Πολιτιστικός Σύλλογος Δολών «Ο Άγιος Νικόλαος», Πολιτιστικός Σύλλογος Ριγκλίων «Η Μεταμόρφωσις», Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιωτών «Η Κοίμησις της Θεοτόκου», Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Εξωχωρίου «Η Ανδρούβιστα».

Υπεύθυνος προβολών: Παναγιώτης Δρακουλάκος -Μέλος της Ομάδας Τεχνικής Υποστήριξης & Ψηφιακής Διαχείρισης του Σωματείου ΝΑΡΤΟΥΡΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 7 μ.μ. – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 1 ώρα και 40′
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 
Π 1/12 Κάμπος / Δημαρχείο Κάμπου
Σ 2/12 Σταυροπήγιο /Δημαρχείο Σταυροπηγίου
Κ 3/12 Προσήλιο –Τσέρια /Δημοτικό Σχολείο Προσηλίου 
Π 8/12 Νεοχώρι /Πολιτιστικό Κέντρο Νεοχωρίου 
Σ 9/12 Προάστιο /Δημοτικό Σχολείο Προαστίου 
Κ 10/12 Δολοί /Κυλικείο Αγ. Βασιλείου Κάτω Δολών
Π 15/12 Ρίγκλια /Δημοτικό Σχολείο Ριγκλίων 
Σ 16/12 Καστάνια /Δημοτικό Σχολείο Καστανέας 
Κ 17/12 Εξωχώρι /Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Εξωχωρίου
ΧΟΡΗΓΟΣ: KATERINA ‘S MARKET

* Ο προτζέκτορας και η οθόνη -χορηγία κατοίκων της περιοχής- μας παραχωρήθηκε για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, από άτομα που αποτελούσαν ιδρυτικά μέλη της πρώην Κινηματογραφικής Λέσχης Μάνης και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί προπομπό μιας ευρύτερης συνεργασίας του Σωματείου NAΡΤΟΥΡΑ με τη  Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, με μηνιαίες κινηματογραφικές προβολές σε χωριά της Δ. Μάνης και που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς.