η αφίσα της ταινίας Χωρίς Οικογένεια

Σκηνοθεσία: Antoine Blossier
Family | K-6 | Μεταγλωττισμένο | FR
Παίζουν: Daniel Auteuil, Maleaume Paquin, Virginie Ledoyen
Χώρος Προβολής: Δημοτικό Πάρκο ΟΣΕ – Πάρκο Ευκαλύπτων — 29/07/2020, 21:00
Είσοδος Ελεύθερη

Ως Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας συμμετέχουμε με ενθουσιασμό στο 1ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καλαμάτας του Δήμου Καλαμάτας, προβάλλοντας στον υπέροχο χώρο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων με ελεύθερη είσοδο την μεταγλωττισμένη ταινία Χωρίς Οικογένεια του Antoine Blossier που βασίζεται στο καταπληκτικό μυθιστόρημα του Hector Malot.

O Remi, ένα ορφανό αγόρι, μεγαλώνει με τη θετή του μητέρα, την ευγενική Mrs. Barberin, μέχρι που την αποχωρίζεται στα δέκα του χρόνια και βρίσκεται υπό την επιμέλεια του Vitalis, ενός μυστηριώδους περιπλανώμενου θιασάρχη. Κοντά του, ο Remi σκληραγωγείται στη δύσκολη ζωή του περιπλανώμενου θιάσου, όπου τραγουδάει για να κερδίσει το ψωμί του. Με παρέα τον πιστό του σκύλο Capi και τη μικρή μαϊμού Joli-Coeur, ο Remi θα περιηγηθεί στη Γαλλία και μέσα από γνωριμίες, φιλίες, αλλά και μοναξιά, θα καταλήξει να μάθει το μυστικό της καταγωγής του.

Η ταινία έχει όλα τα στοιχεία που κάνει αυτή την επιτυχημένη προσαρμογή ενός γαλλικού βιβλίου βαριάς λογοτεχνικής κληρονομιάς, ένα μαγευτικό και επικό παραμύθι στην πιο αγνή φόρμα του είδους κατάλληλο για ηλικίες από 6 ετών και άνω και σας περιμένουμε όλους στο Πάρκο Σιδηροδρόμων-Καλαμάτα την Τετάρτη 29 Ιουλίου με χαρά.