Η μικρή Αναστασία 7 ετών, μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, θα πρέπει το συντομότερο να χειρουργηθεί στον εγκέφαλο στις ΗΠΑ. Η ιστορία της έχει συγκινήσει βαθύτατα όλους μας και έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στην πόλη μας.

Στην προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση χρημάτων, η ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – FILMHOUSE θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (1997) τα έσοδα της οποίας μαζί με την οικονομική συμβολή της Λέσχης θα δοθούν στην οικογένειά της. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ Σινέ – Δυτική Παραλία Καλαμάτας την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου θα υπάρχει κουτί αλληλεγγύης για την Αναστασία στον εσωτερικό χώρο του Καφέ Σινέ, περιμένοντας και τη δική σας βοήθεια.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί με οδηγό τις οδηγίες ασφαλούς θέασης που κυκλοφορεί η Λέσχη, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Πολιτείας. Η σχετική πληρότητα του χώρου θα’ναι 65%, η παρακολούθηση της προβολής θα γίνεται με μάσκες, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Μια προβολή για τη μικρή Αναστασία